sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Zelenski, barış müzakerelerinin başlaması için tek bir koşul koştu: Rusya, Ukrayna topraklarını terk etmeden mümkün değil


Zelenski, barış müzakerelerinin başlaması için tek bir koşul koştu: Rusya, Ukrayna topraklarını terk etmeden mümkün değil

Ukrayna Lviv kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Ukrayna önderi Zelenskiy, düzenlenen üçlü basın toplantısında bir ortaya geldi.

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Guterres’i ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu söz eden Zelenskiy, “Özellikle Ukrayna’nın toprak bütünlüğü ve egemenliğini destekledikleri için Sayın Guterres ile Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etmek istiyorum.” dedi. Rusya’yı ülkesine saldırdığı için bir terör teşebbüsünde bulunmakla suçlayan Zelenskiy, Erdoğan ile Guterres’in Ukrayna’da bulunmasının bu ülkede memleketler arası hukukun yine tesis edilmesi açısından kıymetli olduğunu kaydetti.

“BARIŞ GÖRÜŞMELERİN BAŞLAMASI İÇİN RUSYA’IN ÇEKİLMESİ GEREKİYOR”

Rusya ile Ukrayna ortasında bir barış diyaloğu mümkünlüğü konusuna da değinen Zelenskiy, Rusya’ya güvenmediklerini, Rusya’nın her gün Ukrayna kentlerine hücum düzenlemeye devam ettiğini söz ederek, “Barış görüşmelerinin başlaması için Rusya’nın evvel işgal ettiği toprakları terk etmesi gerekiyor. Sonrasında bakarız.” dedi.

TAHIL KORİDORU

Üçlü görüşmede Ukrayna tahıl ihracatını ele aldıkları bilgisini paylaşan Zelenskiy, “Tahıl koridoru mutabakatı global besin krizinin önlenmesi açısından çok değerli.” dedi. Global besin güvenliğin sağlanması için tahıl koridoru kapsamında varılan mutabakatın meselesiz yürütülmesi ve tahıl ihracatının artırılması için taraflar olarak ortak çalışmalara devam edileceğini aktaran Zelenskiy, “Bizim ülkemiz besin garantörü olmak için her vakit hazır.” diye konuştu.

Rus güçlerini, denetim sağladıkları Ukrayna topraklarından tahıl çalmakla suçlayan Zelenskiy, tarafları Rusya’nın bu müsaadesiz aksiyonuna reaksiyon göstermeye çağırdı.

ZAPORİJYA NÜKLEER SANTRALİ

Görüşmede, Zaporijya Nükleer Santrali konusundaki son gelişmeleri değerlendirdiklerini belirten Zelenskiy, Rusya’yı kelam konusu santrale yönelik şantaj teşebbüsleri düzenlemekle suçladı.

Nükleer güvenliğin tüm dünya için son derece kıymetli olduğuna dikkati çeken Zelenskiy, “Rusya rastgele bir şart koymadan Zaporijya Nükleer Santrali’nden askeri birlikleri derhal çekmelidir. Tıpkı vakitte tüm taarruzlara ve provokasyonlara son vermelidir.” dedi.

UKRAYNALI ESİRLE RUSLARIN MUAMELESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkiye-Ukrayna ortasındaki iş birliği hususlarını etraflıca ele aldıklarını kaydeden Zelenskiy, özelikle bu savaştan sonra Ukrayna’nın yine inşası üzerine konuştuk. Bu bağlamda özelikle Harkiv kenti ve Harkiv bölgesindeki imar çalışmalarını himayesine aldığı için Türkiye‘ye özelikle teşekkür etmek istiyorum.” formunda konuştu.

Bugün, Türkiye ile Ukrayna altyapı bakanlıkları ortasında Ukrayna’nın tekrar imarı konusunu içeren bir muhtıranın imzalandığını tabir eden Zelenskiy, “Amaçlarımızın hayata geçirilmesi, hem Ukrayna’yı hem Türkiye Cumhuriyeti’ni daha güçlü yapar.” dedi.

Kaynak: AA / Davit Kachkachishvili – Yeni

Yazar: admin

Görüntüleme: 194 defa

Kategori: Genel

Yayınlanma Tarihi: 18 Ağustos 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version