sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Zafer yolu kafilesi 100 yıl önceki gibi Kemalpaşa’da


Zafer yolu kafilesi 100 yıl önceki gibi Kemalpaşa’da
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında organize ettiği Zafer Yolu kafilesi 16’ncı günün sonunda Kemalpaşa Hamzababa’ya ulaştı. Yüzyıl önce kurtuluş mücadelesi veren ataların izini Kocatepe’den beri adım adım takip eden kafileyi, Başkan Tunç Soyer Kemalpaşa’nın kurtuluş gününde heyecanla karşıladı. Başkan Soyer, “Gururla ve coşkuyla yürüyüşe katılanların tamamını yarın İzmir’de karşılayacağız” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kocatepe’den İzmir’e Zafer ve Anma Yürüyüşü kafilesi, kurtuluş gününde Kemalpaşa’ya ulaştı. Büyük Taarruz’un yüzüncü yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Afyon Dereçine’de meşale yakarak başlattığı yürüyüşte katılımcılar, 16 gün boyunca Banaz, Uşak, Eşme, Ulubey, Kula, Salihli, Alaşehir, Ahmetli, Turgutlu gibi Milli Mücadele’nin önemli dönüm noktalarının yaşandığı yerlerden geçerek Kemalpaşa Hamzababa’ya ulaştı. Kafileyi Başkan Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in yanı sıra Kemalpaşa Belediye Başkanı R ıdvan Karakayalı ve eşi Lütfiye Karakayalı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, köy halkı, muhtarlar ve çok sayıda yurttaş karşıladı.
Tarihi yürüyüşün kahramanları coşkuyla karşılandı
Tamamen gönüllü olarak yola çıkarak tarihi yolu yürüyen kafile Hamzababa’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Köy meydanında 8 Eylül Kemalpaşa’nın kuruluş günü nedeniyle halk dansları ekibi zeybek gösterisi sergilendi. Başkan Soyer kafileyi tebrik etti ve Hamzababa’dan Bağyurdu’na alkışlarla uğurladı. Ayrıca Başkan Soyer, Afyon’dan yola çıkıp İzmir’e doğru yürüyen 13 kişilik İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye erinin tişörtünü de imzaladı.
“Gururla ve coşkuyla İzmir’de karşılayacağız”
Adım adım yürüyüşü tamamlamaya hazırlanan kafileyi ve yürüyüş boyunca yanlarında olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekibini tebrik eden Başkan Tunç Soyer, “Tarihi yürüyüşün sonuna gelindi. 100 yılı kutlamak her kula nasip olmaz. Bizler bu nedenle çok şanslıyız. Kurtuluşumuzun ve kuruluşumuzun 100’üncü yılını böylesine anlamlı bir yürüyüşle kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bugün Kemalpaşa Hamzababa’da son parkuru tamamlamak üzere yola çıkılıyor. Son derece heyecan verici, son derece yorucu ama bir o kadar da gurur verici bir yolculuktu. Zafer Yolu, 100 yıl önce atalarımızın geçtiği güzergahtan tamamlanacak. Biz de gururla ve coşkuyla yürüyüşe katılanların tamamını yarın İzmir’de karşılay acağız” diye konuştu.
Zafer Yolu kafilesi 9 Eylül’de taşıdığı Türk Bayrağı’nı Başkan Soyer’e teslim edecek
Zafer Yolu yürüyüşü kafilesi Bağyurdu köy meydanındaki karşılama töreninin ardından Kemalpaşa Ata Evi’ni ziyaret edecek ve 100. Yıldan Sonsuzluğa Barış ve İzmir Söyleşisi’ne katılacak. Program, Kurtuluştan Demokrasiye İzmir Muhtarlar Müzikali ile devam edecek. Gece ise Onur Akın’ın sahne alacağı Kemalpaşa Kurtuluş Günü konseri ile renklenecek. Kafile ayrıca Belkahve Ata Evi’ne de ziyarette bulunacak. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 100. Yılında ise kafile hat boyunca taşıdığı Türk Bayrağı’nı Başkan Tunç Soyer’e teslim edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı


Yazar: admin

Görüntüleme: 124 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 04 Ekim 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version