Kategoriler
Popüler Yazılar
Bükreş Menkul Değerler Borsasından (BVB) yapılan açıklamaya nazaran, Chimcomplex Borzești kimya tesisi, yükselen elektrik ve doğal gaz fiyatları nedeniyle üretim faaliyetini bugünden itibaren 14 gün mühletle durdurdu.
Çalışanların iş mukavelelerinin bu müddet içinde askıya alındığı ve yürürlükteki yasal kararlar ile toplu iş kontratına nazaran maaşlarının yüzde 75’inin ödeneceği belirtildi.
Chimcomplex Borzești, bu yılın birinci yarısında 33,5 milyon avro kar elde etti. Bu sayı, geçen yılın birebir devrine oranla yüzde 40 daha düşük.
Alro Slatina aluminyum fabrikası, Azomureș gübre fabrikası ve Alum Tulcea aluminyum rafinerisi de geçen aylarda, artan güç maliyetleri nedeniyle faaliyetlerini süreksiz olarak durdurmuştu.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir