Kategoriler
Popüler Yazılar
19 Eylül Stadyumu’nda, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, soğuk algınlığı bulunan kaleci Fevzi Elmas ve Abdülkadir Kayalı ile sakatlıkları bulunan Yalçın Ayhan, Saso Fornezzi ve Numan Çürüksu’nun yanı sıra Afrika Kupası maçları için ülkesinde bulunan Jean Jacques Gosso katılmadı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, düz koşu ile başladı. Ankaragücü maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular kondisyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Hector Cuper, Ankaragücü maçında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu, ancak takım olarak ayaklarının yere basması gerektiğini söyledi.
”Mutluluğu fazla abartmamamız gerekiyor” diyen Cuper, ”Bursaspor zor bir takım. Özellikle ofansif anlamda çok iyi bir takım. O yüzden bizde elimizden geldiği şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Ankaragücü maçında aldığımız galibiyet tabi ki önemli. Ancak abartmamak gerekiyor. Takım olarak ayaklarımız yere basmalı” dedi.
Cuper ayrıca, dün oynadıkları Ankaragücü karşılaşmasında soğuk havaya rağmen kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir