sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Ömer Çelik’ten CHP’ye: İktidar yolunu kaosta arıyorlar


Ömer Çelik’ten CHP’ye: İktidar yolunu kaosta arıyorlar
Haber Merkezi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde yaptığı açıklamalarda CHP’yi sert sözlerle eleştirdi.

Çelik, CHP’nin geçmişten bugüne siyasi meşruiyetini sandıkta değil, kaos ve vesayet mekanizmaları üzerinden sağlamaya çalıştığını öne sürerek, “Çok iyi bildiğimiz gibi CHP, milletten onay alamadığı her dönemde iki yolu tercih etti. Bunlardan biri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni siyasetin içine çekerek kaos yaratmak, diğeri ise yargıya müdahale ederek kadrolaşma yoluyla kriz çıkarmak. Oysa biz, bu tartışmaların artık geride kaldığını düşünüyorduk” dedi.

“MUHALEFETİN DEMOKRATİK DÖNÜŞÜMÜNÜ ENGELLİYORLAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de büyük bir demokratik dönüşüme öncülük ettiğini belirten Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız, muhalefetin de bu dönüşüm sürecine katılmasını istiyordu. Ancak bunu bile ‘muhalefeti dizayn etmek’ olarak lanse ettiler” ifadelerini kullandı.

Çelik, geçmişte vesayetçi politikalarla hareket eden CHP’nin “Yassıada zihniyetini temsil eden bir yapı” olduğunu dile getirerek, demokratik süreçlere saygı göstermeyi yeni yeni öğrenmeye başladıklarını söyledi.

Son olarak, AK Parti’nin açtığı demokratik alan sayesinde CHP’nin geçmişte eğitim hakkını engellediği başörtülü kadınları artık kendi partisine kabul etmek zorunda kaldığını ifade eden Çelik, “İşte bu gerçek bir dönüşümdür” dedi.

Ömer Çelik, açıklamalarına devam ederken CHP’nin içindeki yönetimsel ve siyasal sorunları eleştirerek, “Önceki genel başkanları ‘helalleşme’ diyordu, şimdi ise ‘normalleşme’ diyorlar. Bu, siyaseti kayıt dışı ve belirsiz bir hale getirme çabasıdır” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Çelik, CHP’nin “ciddiyetsiz” ve “kapasitesiz” bir siyaset üretme anlayışına sahip olduğunu belirterek, “Bununla birlikte, CHP’nin bir yönetim sorunu olduğu apaçık ortada” dedi.

“CHP, TSK KOMUTANLARINI HEDEF ALIYOR”

Çelik, CHP Genel Başkanı’nın, Türkiye’nin dış düşmanları tarafından TSK’nın komutanlarına yönelik yapılan saldırılara benzer bir şekilde, “komutanlarımızı isim vererek hedef almasının kabul edilemez” olduğunu ifade etti. “Geçmişte, bazı ülkeler, TSK’nın komutanlarına karşı kara propaganda yaparak operasyonları engellemeye çalıştılar. Bugün ise aynı tutumu CHP lideri sergiliyor” diyerek tepki gösterdi.

Çelik, özellikle Özgür Özel’in bu konuda yürüttüğü tutumun “demokrasi açısından anormal” olduğunu belirtti ve “Bir siyasi parti liderine, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesiyle ilgili yorum yapmaması gerektiğini anlatmak bile üzücü” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor..


Yazar: admin

Görüntüleme: 20 defa

Kategori: Politika

Yayınlanma Tarihi: 31 Mart 2025

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version