Kategoriler
Popüler Yazılar
Muş’ta ekili olan kar yağışı, esnafı dükkanına kapattı
Kent merkezine bağlı Hürriyet Caddesi’nde kuaför salonu işleten Resul Kaya ise, kar manzarasının tadını çıkarmak istedi.
kar yağışı ve soğuğa aldırmayan Kaya, müşterilerini açık havada tıraş etmeye başladı.
KARLI HAVADA TIRAŞ KEYFİ
Kaya, hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü ve kar kalınlığının yarım metreye yaklaştığı kent merkezindeki iş yerinin önüne masa ve sandalye çıkarıp, müşterilerini karşıladı.
O ANLARI KAYIT ALTINA ALDI
Kaya’nın, makası ve makinesiyle müşterilerine saç sakal kesimi ve bakımı yaptığı anlar, çevredekilerin de ilgisini çekti ve sosyal medyada paylaşıldı.
Görüntüler yorum yağmuruna tutuldu.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir