sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • kelebek chat
  • kelebek mobil
  • Gizlilik Politikası
  • iletisim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • geveze sohbetgeveze sohbet
  • GündemGündem
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • kelebek sohbet odalarıkelebek sohbet odaları
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • magazinmagazin
  • mynet chatmynet chat
  • mynet eski sohbetmynet eski sohbet
  • mynet sohbetmynet sohbet
  • PolitikaPolitika
  • SağlıkSağlık
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji

popülerPopüler Yazılar

  • Ampute futbolda Süper Kupa Alves Kablo’nunAmpute futbolda Süper Kupa Alves Kablo’nun
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Mercedes 2011’de satış rekoru kırdı!


Mercedes 2011'de satış rekoru kırdı!

Mercedes Benz, 2011’i 44 yıllık Türkiye tarihini rekor satışla tamamladı. Geçen yılın her açıdan mükemmel geçtiğini vurgulayan Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı … Kurz, ‘Binek otomobil, otobüs, kamyon, hafif ticari araç satışında 38 bin 291 adete ulaştık.

Başlattığımız kurumsal 2. el satışlarımız da 2 bin 194 adet oldu. Geçen yıl çalışan sayımız da yüzde 10 artarak 5 bine çıktı. Otobüs üretimimiz yüzde 22 artışla 3 bin 18 adede, kamyon üretimimiz ise yüzde 53 artışla 18 bin 394 adede ulaştı. Geçen yıl 40 milyon euro yatırım yaptık. Ayrıca Ar-Ge için de harcadığımız tutar 18 milyon euroya ulaştı” dedi.

SATIŞ HEDEFİ AŞILDI

Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ise 2011’in beklentilerin üzerinde olduğunu, bu yılın ise zor geçeceğini söyledi. Son 5 yılda satışları yüzde 84 artırdıklarını belirten Sülün Türkiye otobüs pazarının 1.700 adede ulaştığını, bunun da en yüksek satış rakamı olduğunu vurguladı. Sülün, ‘Kamyon pazarında da liderliğimiz sürdü. Geçen yıl 16 bin 238 adet kamyon sattık. Almanya ile aynı pazar payına ulaştık’ dedi.

2012 ZOR OLACAK AMA KRİZ LAFINI KULLANMAYACAĞIZ

2012 yılının daha zorlu geçeceğine değinen Sülün; ‘Geçen yıl yakalanan tarihi satışın ardından bu yılın daha zorlu geçeceğini öngörüyoruz. Ülkemizin büyümesini devam ettireceğine inancımız tam, Ticari araç ve binek otomobil satışında benzer hedefleri yakalamayı planlıyoruz. Şirkette kriz kelimesini kullanmak bile yasak’ açıklamasını yaptı. Türkiye’nin Avrupa’daki en büyük otobüs pazarlarından olduğunu söyleyen Sülün; ‘Yılda bir otobüs ortalama 400 bin km yol yapıyor. Gelişen havayolları bunu 360 bin km’ye kadar düşürse de hala Avrupa ortalamasının 2 katı’ dedi.

Akşam


Yazar: admin

Görüntüleme: 156 defa

Kategori: Teknoloji

Yayınlanma Tarihi: 25 Ocak 2012

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir