Kategoriler
Popüler Yazılar
Yağmuru severiz hele yağmurla birlikte oluşan kasvetli ve kapalı hava olunca tadından yenmez diyebiliriz. Yağmurlu havalarda beşerler birçok zamna meskende kalmayı tercih ettiği için konutta kitap okuyarak vakit geçiriyor.
Bunun yanında yapılan birtakım araştırmalara nazaran; kasvetli ve yağmurlu havalar kitapseverlerde daha çok kitap okuma isteği uyandırıyor.
Öte yandan bu çeşit havaların beşerde ömür isteği uyandırdığı da bir gerçek. Dışarı yağmur ve ılık ılık bir odada okunan bir kitabın tadını hangi okur bilmez ki?
“Hepinize sıra gelecek”
Türkiye önümüzdeki günleri yağışlı geçiçecek. Hatta şu satırları yazarken bile hafif hafifi serpiştiren yağmur damlaları cama vururken, bir taraftan çayımı yudumlarken bir taraftan da nazcizane bu satırları yazmatayım.
Masamda okunmayı bekleyen kitaplar böynu bükük beklerken onlarla adeta konuşuyor ve şunu söylüyorum “Hepinize sıra gelecek canlarım” Sanki o kitaplar beni anlıyormuş üzere içten içe seviniyorum.
Battaniye ve kitap
Bir öbür motto da battaniye ve kitap. Sıcak bir battaniyenin altına girip elimize kitap aldığımız anda dünya bizim etrafımızda duruyor. Yağmurun ve kasvetli bir havanın güzelleştirici gücünü göz önünde bulundurduğumuzda “Yağ yağmur yağ” demek istiyoruz…
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir