Popüler Yazılar
Adıyaman merkez Eskisaray Mahallesi, 704 Sokak içerisinde bulunan 4 katlı bir binanın önüne motosikletle gelen ve şimdi kimlikleri tespit edilemeyen 2 şahıs, yanında getirdikleri silahla binaya rastgele ateş etti.
Binaya ateş ettiler
Silahtan çıkan mermiler binanın duvarlarına ve 2. katta bulunan dairenin de camlarına isabet etti.
Ekipler inceleme başlattı
Büyük panik ve endişeyi bir anda yaşayan mahalle ve bina sakinleri durumu polis takımlarına bildirdi. Olay yerine gelen polis takımları olay yeri ve etrafında incelemelerde bulundu.
Kaçan şahıslar aranıyor
İHA’nın haberine nazaran, polis grupları birebir vakitte boş mermi kovanlarında da çalışma gerçekleştirdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı, maddi hasarın yaşandığı olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için polis grupları çalışma başlattı.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir dogan karot