Kategoriler
Popüler Yazılar
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Recep Özkan’a ait 2 katlı tarihi konakta sabah saatlerinde yangın çıktı.
Sobadan çıktığı tahmin edilen yangına uykuda yakalanan Recep Özkan ve eşi Fatma Özkan evi saran dumanların kokusuna kalkarak alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu.
KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI
Recep Özkan ve eşi Fatma Özkan ile konağın alt katında yaşayan Ziya Özkan, Fatma Özkan ve Haydar Yiğit Özkan ise komşuların yardımı ile dışarı çıkarıldı.
İhbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan Safranbolu Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın diğer konaklara ve evlere sıçramadan kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı.
KONAK KULLANILAMAYACAK HALE GELDİ
Yangının sobadan çıktığını söyleyen Recep Özkan, eli ve yüzünde yanıklar oluştuğunu, yangına elinden geldiğince müdahale ettiğini söyledi.
Çıkan yangın sonrası tarihi konak kullanılamaz hale gelirken, polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir