sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Kar kalınlığı 1 metreyi aştı! Kentte eğitim yarın yeniden başlıyor


Kar kalınlığı 1 metreyi aştı! Kentte eğitim yarın yeniden başlıyor

Samsun Valisi Orhan Tavlı, kentte geçen hafta yoğun kar yağışı, buzlanma ve don olaylarının etkili olduğunu belirterek, “Samsunumuzda uzunca bir süredir hasretini çektiğimiz kar yağışlarının yanı sıra buzlanma ve don olaylarının etkisinde geçen bir haftayı geride bırakmış bulunmaktayız. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Sibirya merkezli kar fırtınasıyla birlikte kar kalınlığı şehir merkezi ve sahil kesiminde 30 santimetreyi, yüksek kesimlerde ise 1 metreyi aştı, hava sıcaklığı da özellikle Ladik ilçemizde eksi 15,4 dereceye kadar düştü” dedi.

BU YAĞIŞLAR İNŞALLAH SU KAYNAKLARIMIZI BESLEYECEK

Yağışların su kaynaklarını besleyerek çiftçilere bolluk ve bereket getireceğini belirten Vali Tavlı, “Öncelikle, bu süre zarfında ilk andan itibaren karla mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ve destek veren Büyükşehir Belediyemiz, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüz ve AFAD İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımız ile personelimize gayret ve özverileri için teşekkürlerimi iletiyorum. Bununla birlikte, valiliğimiz ve diğer kurumlarımız tarafından yapılan uyarılara riayet ederek, hem karla mücadele çalışmalarının daha hızlı yapılmasına katkı sağlayan hem de olası kazaların önüne geçen siz kıymetli hemşehrilerimize de teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bizler karı zahmet değil rahmet olarak görüyoruz. Bu yağışlar inşallah su kaynaklarımızı besleyecek, bol ürün çeşitliliğine sahip verimli ve bereketli Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü Ovalarıyla bir tarım kenti olan Samsunumuzda en güzel sebzeyi, meyveyi ve tahılı yetiştirmek için gayret gösteren çiftçilerimize de bolluk ve bereket getirecektir. Bu vesileyle şimdiden tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli hasatlar diliyorum” diye konuştu.

KAR YAĞIŞI HİÇ ŞÜPHE YOK Kİ EN ÇOK ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRDİ

Kar yağışına en çok çocukların sevindiğini dile getiren Vali Tavlı konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Elbette kar yağışı hiç şüphe yok ki en çok çocuklarımızı sevindirdi. Tedbir amaçlı olarak eğitim-öğretime de ara verilmesiyle birlikte yaklaşık 1 haftadır karın keyfini doyasıya çıkarıp arkadaşları ve aileleriyle birlikte bolca eğlendiler, ömürleri boyunca hatırlayacakları güzel anılar biriktirip dinlendiler. Bir yandan kitap okumayı da ihmal etmeyip ödevlerini yaptılar, bir yandan okullarını, öğretmenlerini ve sınıf arkadaşlarını çok özlediler. Çok şükür ki hasret artık sona erdi. Geleceğimizin ve Türkiye Yüzyılı’nın teminatı olarak gördüğümüz kıymetli yavrularımıza yarın itibarıyla kaldığı yerden devam edecek olan derslerinde başarılar diliyor, hepsini gözlerinden öpüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; siz saygıdeğer Samsunlu hemşehrilerimi en kalbi duygularla, saygı ve hürmetle selamlıyor, Cumartesi günü başlayacak olan rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’inizi şimdiden tebrik ediyorum.”


Yazar: admin

Görüntüleme: 22 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2025

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version