Kategoriler
Popüler Yazılar
İstanbul’da geçen cuma günü Pendik’te M.S.İ. isimli şahıs, meskeninde beslediği kediye konutu kirlettiği gerekçesiyle şiddet gösterdi.
Hayvanı yıkadığı esnada boğmaya çalışan, akabinde duvara fırlatan şahıs, o anları ise cep telefonu ile kayda aldı.
Duvara fırlattı, boğmaya çalıştı
Şikayet üzerine kedi, yetkililer tarafından alınarak kliniğe götürüldü.
İHA’nın haberine nazaran imgelerde, şahsın kediyi banyoya götürdüğü ve şiddet uyguladığı, akabinde duvara fırlattığı görülüyor.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir