Kategoriler
Popüler Yazılar
İstanbul’daki Beykoz Burunbahçe açıklarında sabah saatlerinde bir tekne denize ağ attı.
Sahil kenarında oltayla balık tutan ve yüzenler ise av dönemi başlamadan ağ atan tekneye, reaksiyon gösterdi.
Durum Kıyı Güvenlik takımlarına bildirildi. Kıyı Güvenlik takımları teknede evrak denetimi yaptı.
İzin alınmış
Teknenin, 1 Eylül’de başlayacak av dönemi öncesi balıkların durumunu denetim etmek için İstanbul Vilayet Tarım Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Eserleri Şube Müdürlüğü takımlarının müsaadesi ve denetimiyle ağ attığı öğrenildi.
Sahil Güvenlik takımları deniz kenarında reaksiyon gösterenlere durumu anlatmak için kenara yaklaştı. Gruplar, vatandaşlara bilgi verdikten sonra kıyıdan ayrıldı.
“Islık çalarak reaksiyonumuzu gösterdik”
DHA’nın haberine nazaran; balık tutan Ümit Atalay, “Biz gece saat 04.00 sıralarında buraya geldik. Geldiğimizde tekne burada geziyordu. Biz balık tutmaya başladık. Saat 07.00- 08.00 civarlarında burayı taradıktan sonra herhalde balıkları gördü, ağları germeye başladılar. Ağı serdikten sonra tabi bizim olta balıkçılığı bitiyor haliyle. Arkadaşlar Kıyı Güvenliği aradılar.
Ekipler gelince teknedekiler ‘bu tekne izinli’ falan diye şeyler söylemişler. Biz buradan ıslık çalarak reaksiyonumuzu gösterdik. Teknedekiler gırgırı durdurdular. Kıyı Güvenlik grupları buraya geldi. Takımlar bize açıklama yaptılar. Tarım Müdürlüğünden müsaadeli olduklarını söylediler. Deneme yapıyorlarmış, biz tekrar reaksiyonumuzu gösterdik. İkazlardan sonra ağları toplayıp buradan ayrıldılar.” dedi.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir