Kategoriler
Popüler Yazılar
İl merkezinde kar kalınlığının 1, yüksek kesimlerde ise 1.5 metreyi bulduğu, 132 köy ve 375 mezranın yolunun da ulaşıma kapandığı bildirildi. Hakkari-Çukurca Karayolunda ise iki ayrı noktaya çığ düştü. Karayolu, 3 saatlik çalışma sonunda ulaşıma açıldı. Yetkililer, kapanan köy yollarının açılması için de çalışma başlattıklarını söyledi.
Hakkari’de hayatı durma noktasına getiren kar yaşığı vatandaşlara çile, çocuklara ise neşe kaynağı oldu. Sabaha saatlerinde bazı vatandaşlar, ev ve iş yerlerinin önünü açmaya çalışırken diğer yandan da kardan adam yapmayı ihmal etmedi. Araçların, seyyar tezgahlarının ve tek katlı müstakil evlerin adeta kara gömüldüğü Hakkari’de mahallelerle bile ulaşım güçlükle sağlanıyor.
CİHAN
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir