Kategoriler
Popüler Yazılar
Çığ düşmesi nedeniyle zaman zaman ulaşıma kapanan Muş-Kulp karayolundaki yol açma çalışmalarını izlemek üzere bölgeye giden gazeteciler, görüntü aldıktan sonra Muş’a dönmek için hareket etti.
Kozma Dağı mevkisine, içinde Anadolu Ajansı muhabiri Sabri Yıldırım, İhlas Haber Ajansı muhabiri Nejdet Armağan ve Show TV muhabiri Remzi Maral’ın bulunduğu aracın üzerine çığ düştü.
Araçları birkaç metre sürüklenen gazeteciler, olayı yaralanmadan atlattı. Araçtan çıkan gazeteciler, jandarma ve karayolları ekiplerinin yardım istedi. Araç, iş makineleri yardımıyla saplandığı yerden çıkarıldı.
AA
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir