Kategoriler
Popüler Yazılar
TV8’deki programı ‘8 Numarada Şenlik Var’la beğeni toplayan Fatih Ürek’in girip çıkmadığı iş kalmamış. Tecrübelerini sıralayan şarkıcı, “Üniversiteyi bitirsem bakan bile olurdum” demesin mi?
Bayram’da Antalya’da program yapan Fatih Ürek, gazetecilerle sohbetinde bir açıldı pir açıldı.
10 parmağında 10 marifet olduğunu anlatan şarkıcı, “Erzurum’da el kadar çocuktum, dikiş nakış öğrendim. Züccaciyede bardak-çanak sattım, kumaşçılık, mobilyacı çıraklığı ve avukat kâtipliği yaptım. Tiyatroda, sinemada oynadım. Gazino patronluğu, işletmecilik yaptım. En sonunda televizyona adım attım. En büyük mutluluğuysa sahnede yaşıyorum. İnsan yaptığı işi sevdiği sürece her şekilde mutlu oluyor” dedi.
Fatih Ürek bir gazetecinin “Sizi her kesimden insan seviyor. Siyasi partilerden de teklifler alıyor musunuz?” sorusunaysa esprili bir yanıt verdi: “Üniversite bitirsem siyasete girerdim. Milletvekili, bakan bile olurdum. Bunca tecrübem, bilgim, görgümle süper becerirdim.”
İNGİLİZCE KONUŞMAK İÇİN KURSA GİTMEK ŞART DEĞİL. NASIL MI? TIKLAYIN!
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir