Kategoriler
Popüler Yazılar
ASLIHAN ALTAY KARATAŞ Ankara – Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilgin, “Kamudaki sözleşmeli personelle ilgili çalışmamızı sona erdirmek üzereyiz. Meclis ilk açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Şu anda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz” diye konuştu.
Taşeron işçiler
Sözleşmeli personel ve geçici işçi düzenlemelerinin bir an önce çözülmesi gereken dosyalar olduğunu vurgulayan Bilgin, “Sözleşmeli personel mevzusunu çözüyoruz, önümüzdeki günlerde sizlerle de paylaşırız. Sonra maden işçileri ondan sonra da kadroya geçmemiş taşeron işçiler var, o tarihte 90 bin civarında taşeron işçi vardı, önceliğimiz onlar. Taşeron işçilerle ilgili bir çalışmamız var. O da ayrı bir dosya. Sözleşmeli personelle ilgili çalışma bittikten sonra onu ele alacağız” bilgisini paylaştı. EYT düzenlemesinin sorulması üzerine de Bilgin, bu konudaki teknik çalışmanın biraz daha zaman alacağını ifade ederek, “Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT, aralık ayı gibi gündeme gelir” ifadelerini kullandı.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir