Kategoriler
Popüler Yazılar
Edirne’de polis takımlarının asayiş ve trafik uygulaması yaptığını gören ehliyetsiz motosiklet şoförü Burak E.İ. polis takımlarının “dur” ihtarına uymayıp aksi istikamette kaçmaya başladı. Motosiklet şoförü uygulama noktasından 50 metre ilerde karşıdan gelen arabayla çarpıştı.
Kazada 2 kişi yaralandı
Kazada motosiklet şoförü ve ardında bulunan arkadaşı Halil K. K. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araba şoförü kazadan yara almadan kurtuldu.
İHA’nın haberin nazaran; yapılan incelemelerin akabinde motosiklet ve araba alımlı yardımıyla otoparka kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir müddet ulaşıma kapatılan yol, araçların kaldırılmasıyla olağana döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir