Kategoriler
Popüler Yazılar
Bülent Ersoy, Nossa Costa’da kalabalık bir topluluğun karşısına çıkarken, siyahlar içindeki şıklığıyla göz doldurdu.
Modacı Gülşah Saraçoğlu’nun hazırladığı kostümüyle dikkat çeken Ersoy, belindeki ilginç kemeriyle elbisesini tamamladı. Yaklaşık 8 kilo ağırlığı olduğu belirtilen ve tamamen iri Swarovski taşlarla süslenen kemer göz kamaştırdı. Kemerin yurtdışından getirilen 500 adet taşının bir haftalık çalışmanın sonucunda işlendiği öğrenildi.
Hava temizlemede hepa sistemli süper cihaz
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir