sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • GenelGenel
  • GündemGündem
  • kadınkadın
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • magazinmagazin
  • PolitikaPolitika
  • SağlıkSağlık
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • Ampute futbolda Süper Kupa Alves Kablo’nunAmpute futbolda Süper Kupa Alves Kablo’nun
  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Brezilya başkanı Bolsonaro, kendisine “Korkak” diye bağıran toplumsal medya fenomeninin telefonu zorla almaya çalıştı


Brezilya başkanı Bolsonaro, kendisine “Korkak” diye bağıran toplumsal medya fenomeninin telefonu zorla almaya çalıştı

Brezilya‘nın çok sağcı Devlet Lideri Jair Bolsonaro ile bir toplumsal medya fenomeni ortasında dün devlet başkanlığı sarayı önünde enteresan anlar yaşandı. Bolsonaro, başşehir Brasilia’daki konutu önünde kalabalıkla selamlaşırken, toplumsal medya fenomeni olan Wilker Leão Brezilya önderine “korkak” ve “serseri” diye bağırarak o anları telefonuyla kaydetti. Bunun üzerine arabasından inen Bolsonaro, influencer’ın yanına giderek telefonunu elinden almaya çalıştı.

ESKİ ASKER BREZİLYA ÖNDERİNİN ELİNDEN KURTULMAYA ÇALIŞTI

Leão’nun kolunu sertçe tutan ve tişörtünü çekiştiren Brezilya başkanı, adamla kısa periyodik bir arbede yaşadı. Eski bir asker olduğu belirtilen Leão bağırarak Brezilya başkanının elinden kurtulmaya çalışırken muhafazalar da toplumsal medya fenomenini çekerek uzaklaştırdı.

“PROTESTO HAKKI VAR ANCAK SAYGISIZLIK ETTİ”

Bu ortada Bolsonaro da destekçilerine “Bunu çekmeyin. Protesto hakkı var ancak saygısızlık etti” diye seslendi. Güvenlik birkaç dakika sonra Leão’yu yine Brezilya önderinin yanına götürdü, Bolsonaro da “Şimdi istediğin kadar konuşabiliriz” diyerek adamla bir mühlet siyasi gelişmeler üzerine sohbet etti, sonra da otomobiline binip uzaklaştı.

“ÖFKE DENETİMİ SORUNU”

Bolsonaro, ekimde eski solcu Devlet Lideri Luiz Inácio Lula da Silva’ya karşı devlet başkanlığı koltuğunu korumak için yarışacak. Lula, tüm anketlerde Bolsonaro’nun önünde görünüyor. Hudutlu halleriyle sık sık gündem olan ve “öfke denetimi sorunu” olduğu istikametinde eleştirilen Bolsonaro, 2020’de de bir gazeteciye “Yüzüne yumruk atmak istiyorum” demiş, bir diğer devirde de rakip Emekçi Partisi destekçilerini vurmaktan keyif alacağını söyleyerek reaksiyon çekmişti. Brezilya önderi, son devirde Amazon Ormanları’ndaki yıkımı eleştiren Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio’yu da lisanına dolamıştı.


Yazar: admin

Görüntüleme: 215 defa

Kategori: Genel

Yayınlanma Tarihi: 19 Ağustos 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir