sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Beyoğlu’nda taksi sürücüsü, turisti korumak isterken darbedildi


Beyoğlu’nda taksi sürücüsü, turisti korumak isterken darbedildi

İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Karaköy’de Necatibey Caddesi üzerinde 31 Ağustos Çarşamba günü, akşam saatlerinde otelinden çıkan bir bayan turist taksiye binip gitmek üzereyken, geriden gelen bir kişi de beraberiz diyerek taksinin ön koltuğuna oturdu.

Öne oturan şahıs, bir mühlet sonra İstanbul Havalimanı’na gideceğini söyleyen bayanı rahatsız etmeye başladı.

Durumdan şüphelenen sürücü, turiste önde oturan kişiyi tanıyıp tanımadığını sordu. Tanımadığını söyleyince rahatsızlık veren kişiyi otomobilden indirmek istedi.

Taksi sürücüsü tekraren yumruklandı

Sonradan taksiye binen kişi, turisti taksiden indirmek isteyince taksi sürücüsü olaya müdahale etti.

DHA’nın haberine nazaran; sürücü ile turisti çekiştirmeye çalışan kişi ortasında arbede yaşandı. Peş peşe yüzüne yumruk yiyen taksici darbedildi.

Araya girenlerin yardımıyla arbede sona erdi.

Şikayetçi oldu

Taksi sürücüsü gözünde oluşan açılmaya karşın saldırgana karşı bayan turisti koruyup bayanı havalimanına götürdü. Daha sonra Karaköy Polis Merkezi’ne giderek turisti rahatsız eden ve kendisini darbeden bireyden şikayetçi oldu.

“Bana kabadayılık yaptı”

Taksi sürücüsü Nuri Kaplan, yaşadıklarını şu sözler ile anlattı:

“Ben otelden konuğumu aldım. Otomobil ile tam hareket edecekken 30 yaşlarında bir erkek ‘Bir dakika beraberiz’ diyerek otomobile bindi. Artta oturan bayan da Avrupalı bir turist. Türkçe bilmiyor, İngilizce konuşuyordu. Kızla konuşmaya başladı. Kızın nereye gideceğini öğrenmeye çalışıyordu. Kızdan İstanbul Havalimanı’na gideceğini öğrendi. Bana da ‘Sür yoluna devam et’ dedi. Ben şüphelendim. Kızı oyalamaya çalışıyordu. Kız, otomobile binen şahsa ‘Siz kimsiniz?’ dedi. Kıza ‘Bu benim babam. Beni bir yere bırakacak’ dedi. Ben de ‘Sen Kimsin?’ diye sordum. ‘Sen bu kızı tanımıyorsun’ dedim. ‘Ben bu kızı tanıyorum sen işine bak, sür’ dedi. Ben de otel görevlisini arayıp kıza çocuğu tanıyıp tanımadığını sordurttum. Kız da ç çocuğu tanımadığını söyledi. Kalabalık bir noktaya gelince durdum. Bana kabadayılık yaptı.

“Ben yolcumu müdafaaya çalıştım”

Taksiden inmedi. Kapıyı açarak aşağıya indirdim. Tam o anda art kapıyı açıp kızı indirmeye çalıştı. Kız aslında geride iki büklüm ağlamaktaydı. Çok korkmuştu. Ben de dayanamayıp müdahale ettim. Ortamızda arbede yaşandı. Kimse yardım etmedi. O arbedede de gözüme birkaç tane yumruk geldi. Rapor alarak o bireyden şikayetçi oldum. Ben yolcumu muhafazaya çalıştım.

“Devam etseydik yolda başımıza ne gelecekti bilemiyorum”

Birinci başta bizimle seyahat yapmaya çalıştı. Niyeti neydi anlayamadım. Devam etseydik yolda başımıza ne gelecekti bilemiyorum. Benim yerimde kim olsa o kızı orada yalnız bırakmazdı. Zira yolcu bize emanet. Orada bir zorbalık var. Türkçe bir söz bilmeyen kızı zorla indirmeye çalıştı. Tahminen belinde silah yahut bıçak vardı. Tahminen de unsur etkisindeydi. Ben bu zorbalığa karşı durdum.”



Yazar: admin

Görüntüleme: 113 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version