sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Berlin’de başlayan IFA 2022 fuarında “Tüketici Elektroniği Fuarı”nda Türk rüzgarı esecek


Berlin’de başlayan IFA 2022 fuarında “Tüketici Elektroniği Fuarı”nda Türk rüzgarı esecek

Bu yıl 61’ıncısı düzenlenen IFA 2022, 2-6 Eylül’de Almanya’nın Berlin şehrinde Messe fuar alanında ziyaretçilerini ağırlayacak. 46 ülkeden bin 100 firmanın son teknoloji ürünlerini sergileyeceği fuarı binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bağlanabilirlik, sürdürülebilirlik ve akıllı yaşam bu yılki fuarın büyük teknoloji trendleri olacak. Bu yıl fuar da enerji ve su tasarruflu sağlayan son teknolojik cihazların da ilgi görmesi de bekleniyor.

Ayrıca, bu yıl fuar katılımcılara ev elektroniği ve beyaz eşya sektöründeki yenilikçi eğilimleri izleme, karşılaştırma, yeni ürün ve teknolojilerle tanışma fırsatı sağlarken, akıllı ofis cihazları, sağlık ve spor takibine yardımcı giyilebilir cihazları ve akıllı telefon fotoğrafçılığının yoğun olduğu yenilikçi ürünleri kullanma imkanı da sunacak.

19 ülkeden yaklaşık 120 start-up dahil 182 şirket ise yapay zeka, robotik, akıllı yaşam, akıllı ev, sürdürülebilirlik, yeşil teknoloji ve dijital sağlık gibi kategorilerde son ürünlerini fuarda gösterime sunacak.

FUARDA 44 TÜRK MARKASI YER ALACAK

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından IFA 2022’de Türk rüzgarı da esecek. Türkiye’den başta Vestel, Arzum, Simfer, Fakir, Kumtel, ve Arçelik olmak üzere 44 Türk şirketi de yeni ürünleriyle fuarda yerini alacak.

Pişirici grup ürünleri üreten Simfer Pazarlama Direktörü Emre Gürcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, IFA’ya salgın nedeniyle en son 2019’da katıldıklarını belirterek, bu yıl fuardan beklentilerinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Fuara en son teknoloji ürünlerini getirdiklerini dile getiren Gürcan, “Türkiye’nin ürettiği katma değerli ürünleri 150’den fazla ülkeye ihracat ediyoruz. Özellikle sağlıklı pişirme teknolojileri, enerji tasarrufu sağlayan ve birbiriyle bağlantılı ürünlerin pazar payının artacağını değerlendiriyoruz ve tüm yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz” dedi.

YÜKSEK ENFLASYON VE ARTAN FİYATLAR TÜKETİCİ TALEBİNİ AZALTIYOR

Öte yandan, küresel tüketici elektroniği pazarı 2021’de yüzde 12,6 büyüyerek 1,4 milyar dolar ciroya ulaştı.

Küresel piyasalar, kesintiye uğrayan tedarik zincirlerinden, avronun dolara karşı değer kaybetmesi gibi önemli döviz kuru dalgalanmalarından etkilenirken, enerji ve ulaşım maliyetlerinin her zamankinden daha yüksek olması dikkati çekiyor.

Yüksek enflasyon ve artan fiyatlar tüketici talebini azaltırken, bazı bölgelerde hala Kovid-19 ile ilgili kısıtlamalar yaşanıyor. Bu yüzden küresel tüketici elektroniği pazarı, bu yılın ocak-haziran döneminde yüzde 5,5 düşüş gösterdi.

KAYNAK: AA

Yazar: admin

Görüntüleme: 152 defa

Kategori: Teknoloji

Yayınlanma Tarihi: 13 Ekim 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version