sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Belden aşağısı tandırda yandı! ‘Anne bu ayaklarım neden böyle oldu’


Belden aşağısı tandırda yandı! ‘Anne bu ayaklarım neden böyle oldu’

Iğdır merkez Karakuyu köyünde Asiye-Sadullah Çakmaz çiftinin 2 çocuğundan küçüğü olan Fatmanur Çakmaz (6), 7 Kasım 2019’da evlerinin bahçesinde bulunan tandıra düştü. Küçük çocuğunun bağrışlarına koşan anne Asiye Çakmaz, çocuğunu tandırdan çıkardı. Fatmanur’un göğüs, kalça, ayak bölgelerinde 2’nci ve 3’üncü derece yanıklar oluştu.

Olayı anlatan Baba Sadullah Çakmaz, “2019 yılında kızım Fatmanur Çakmaz tandıra düştü. Ondan sonra bizi direkt Erzurum’a sevk ettiler. Erzurum’da 6-7 ay kaldık. Orada tedavi süreci başladı ama derin yanıklar olduğu için tam olarak tedavi yapamadılar. Ondan sonra bir iki yıl geçtikten sonra İstanbul’a götürdük. İstanbul’da da iki ay kadar kaldık orada da 18, 19 ameliyat oldu” dedi. Geçen yıl kızının vücudunun kuruduğunu ve sertleşme olduğunu anlatan Çakmaz, “Tedavi için Ömer Özkan hocayı bize önerdiler. Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde Ömer Özkan hoca çocuğu gördü. Diğer doktorlara ‘işte bu şekilde yapacaksınız’ diye talimat verdi. Biz de kendisi ameliyat edecek zannettik ama ameliyata girmedi. Ameliyata giren doktorlar da ‘biz beceremedik’ dedi. Bize ‘biraz da parmakları açarsak parmakları kaybedebiliriz’ dediler. Bizde maddi kısım olmadığı için biz bu ameliyatı yapamıyoruz. Ömer Özkan hoca bu işin erbabıdır, bu işi çok iyi biliyor. Onun için de maddi durumumuz kısıtlı, ücretli olduğu için biz de tedavi yapamıyoruz” dedi.

Baba Çakmaz, kızının ameliyatı için hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi.

“AYAK ALTI DERİSİ SERTLEŞMİŞ YÜRÜYEMİYOR, AĞLIYOR”

Anne Asiye Çakmaz da kızının durumunun kötü olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

“Fatmanur’un vücudu çok kötü bir şekilde yanmış. Vücudu sert, bir yere gidemiyor, hep ayaklarına bakıyor, ağlıyor, üzülüyor. Ayakkabı giyemiyor, ayak parmakları birbirinden ayrılmış. Ayak altı derisi sertleşmiş yürüyemiyor, ağlıyor. Sürekli hep ayaklarına bakıyor, diyor ‘anne bu ayaklarım neden böyle oldu’.

“BACAĞIM İYİLEŞSEYDİ BEN DE MUTLU OLURDUM”

Fatmanur’u Antalya’ya götürdüklerini anlatan Çakmaz, “Bizim de maddiyatımız çok kötü. Sadece Ömer Özkan hoca yapabilir, onun için yardım istiyoruz. İnşallah Fatmanur’un durumu iyi olur o da iyileşir ömrüm boyunca herkese dua ederim” diye konuştu.

Tandıra düşerek vücudunun çeşitli yerleri yanan Fatmanur Çakmaz (6) ise, bisiklete binmek ve ayakkabı giymek istediğini söyleyerek, “Benim bacağım iyileşseydi ben de mutlu olurdum. Benim babam bana bisiklet verirdi, ben bisiklet sürerdim. Misal bacağım iyileşseydi…Ben doktor amcaya ‘benim bacağımı iyileştir, iyileştir’ dedim. Benim bacağım ağrıyor” dedi.

 


Yazar: admin

Görüntüleme: 81 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 13 Kasım 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version