sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • anne çocukanne çocuk
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • GenelGenel
  • GündemGündem
  • kadınkadın
  • kelebek chatkelebek chat
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • magazinmagazin
  • PolitikaPolitika
  • SağlıkSağlık
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • YaşamYaşam

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü

Başkan Soyer ile Büyükelçi Meyer-Landrut Otomobilsiz Kent Günü’ne yürüyerek başladı


Başkan Soyer ile Büyükelçi Meyer-Landrut Otomobilsiz Kent Günü’ne yürüyerek başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son günü olan Otomobilsiz Kent Günü’ne Kültürpark’ta sabah yürüyüşüyle başladı. Yaklaşık bir saat boyunca yürüyen Tunç Soyer ve Nikolaus Meyer-Landrut sürdürülebilirlik için kentsel hareketliliğin önemine dikkat çekti.

Avrupa Birliği (AB) ile yürütülen İzmir Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı’nın tanıtımı ve gün boyu sürecek Otomobilsiz Kent Günü etkinliklerinin öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut güne yürüyüş yaparak başladı.
Kültürpark Lozan kapısından başlayan ve yaklaşık bir saat süren yürüyüşte, Başkan Tunç Soyer konuğuna kentin en büyük yeşil alanlarından Kültürpark hakkında bilgi verdi.

“İzmir öncü şehirlerden biri”
Yürüyüşün ardından gazetecilere açıklama yapan Nikolaus Meyer-Landrut, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik konusunda öncü şehirlerden biri olduğunu söyledi. İzmir’in bu tür konulara kendini adadığını da ifade eden Nikolaus Meyer-Landrut, “Buraya her geldiğimde yeşil dönüşüme dair bir takım adımlar atıldığını görüyorum. Yeni metro hattı, elektrikli feribotlar, bisikletle şehre ulaşım… Bu tür konularda güzel çalışmalar yapılıyor. Avrupa Birliği de her zaman İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu politikasını destekleyecek. Biz bu şehrin sürdürülebilir hareketlilik çalışmalarına destek olmaktan gurur duyuyoruz. Her zaman İzmir hedefe odaklı hareket etti ve biz de bunu desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi.

Başkan Soyer belediyenin çalışmalarını anlattı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise sürdürülebilir ulaşım ve yaşanabilir bir kent için çalıştıklarını belirterek bisiklet yollarından, raylı sistemlere ve denize ulaşımına kadar her alanda önemli projeler yürüttüklerini söyledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı


Yazar: admin

Görüntüleme: 12 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 04 Aralık 2022

Cevap bırakın

Cevabı iptal et

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version