Kategoriler
Popüler Yazılar
Aydın ve çevresinde dün başlayan sağanak, İncirliova, Germencik ve Söke içlerinden geçen Büyük Menderes Nehri’nin bazı bölümlerinde taşkınlara neden oldu.
Nehirdeki taşkın nedeniyle Germencik ilçesine bağlı Turanlar, Reisköy, Ovakaraağaç, Üzümlü, Morali, Uzunkum köylerindeki tarım arazilerini su bastı. Bu köylerin ilçeyle bağlantısının sağlandığı köprünün de su altında kalması sonucu, karayolu ulaşımı kesintiye uğradı.
Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydın’ın batı bölgesinde meydana gelen taşkının, tarım arazilerine zarar verdiğini söyledi.
Bu arada Aydın Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre,
AA
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir