Kategoriler
Popüler Yazılar
Eskihisar Jandarma Karakol Komutanlığında nöbetçi kulübesinde gece saat 03.15 sıralarında silah sesi ile uyanan karakol personeli nöbetçi kulübesinde F.B.’yi yaralı vaziyette buldu. MP-5 tabanca ile kendini vuran F.B., önce yatağan Devlet Hastanesi’ne ardından Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen F.B. kurtarılamadı.
Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Jandarma Er F.B. ile ilgili Muğla Cumhuriyet Savcılığı tarafından otopsi yapıldı. Otopsi sonrası F.B.’nin cenazesinin ailesinin bulunduğu İstanbul’a gönderileceği belirtildi.
Nöbette intihar ettiği öğrenilen F.B. ile ilgili nöbet kulübesinde yapılan incelemede, intiharından önce kız arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları yırtıp attığı öğrenildi. Ağustos ayında terhis olacağı belirtilen F.B.’nin ölümü ile ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.
İHA
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir