Kategoriler
Popüler Yazılar
CNN TÜRK yayınına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Hem salon dışında hem salon dışında büyük heyecan ve coşku var. Terörsüz Türkiye en önemli hedefimiz. 40 yıldan bu yana PKK terör örgütü ülkemize maddi ve manevi kayıplar verdirdi. Ülkemizin yeni dönemde terörden arındırma kararlılığımız var. Sayın Bahçeli’nin grup konuşmasında açıkladığı hedef doğrultusunda sayın Cumhurbaşkanımızın başından beri terörle mücadele konusunda kararlılığını vurguladı. Sayın Bahçeli’nin açıklamasından sonra yeni bir çalışma başladı. DEM Parti heyeti İmralı ile görüştü, iki kez izin istendi. Üçüncü görüşme ile ilgili olarak henüz bir talep söz konusu olmadı. Bunu değerlendirir ve gerekli izinleri sağlarız. Buradaki hedefi ülkemizin terörden kurtulması” ifadelerini kullandı.
DEM PARTİ’NİN DAVET EDİLMEMESİ
Dem Parti’nin kongreye davet edilmemesi üzerine Bakan Yılmaz Tunç, “Partimizin, parti yönetim kademelerimizin aldığı bir karar. O noktada bilgim söz konusu değil. Böyle bir karar alınmışsa bunun elbette ki bir sebebi vardır. Yorum yapmam söz konusu olamaz.” dedi.
TÜM HEDEFİMİZ TERÖRÜ ORTADAN KALDIRMAK
Yılmaz Tunç, “Terör örgütü elebaşının yapacağı açıklama ya da yapması tartışılan açıklama terör örgütüne yönelik olacak. Muhatabı devlet değil. Burada pazarlık süreci söz konusu olamaz. Burada devlet değil, terör elebaşı açıklama yapacaksa terör örgütüne yönelik yapacak. Devletin terörle pazarlığı söz konusu olamaz. Tüm hedefimiz terörü ortadan kaldırmak.” açıklamasında bulundu.
TÜSİAD AÇIKLAMASI
Tunç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: TÜSİAD Başkanının sözlerine baktığımız zaman yürüyen soruşturmalarla ilgili, sıralamalar yaparak bunlarda suç vardır yoktur ya da bilemeyiz diyerek adeta o soruşturmaları etkileyecek görüşler açıkladı. Türkiye’de hukuk güvenliğinin olmadığı yönünde maalesef kara propagandaya TÜSİAD’ın katıldığını üzülerek görüyoruz. Burada özellikle ülkemize yönelik, hukuk güvenliğine yönelik bir kara propaganda olduğunun farkındayız. Yargı içerisinde düzeltilme mekanizması olan hususta siz ülkemiz yargısını karalamaya yönelik propagandaya katılırsanız bunun ekonomimize, ülkemize hiç faydası olmaz. TÜSİAD 27 Nisan’da ne demiş diye baktım. TÜSİAD başkanı demokrasinin yanında durmamış. Ekonomik kalkınmanın en önemli unsuru demokrasi, adelet. TÜSİAD başkanı şunu söylemesi lazım, bu ülkede doğrudan yabancı sermaye yatırımı 273 milyar dolara yükseldi. Sivil toplum kuruluşlarımız her şeyi ifade ederler.
EKREM İMAMOĞLU HAKKINDA SORUŞTURMA
Onlar darbeci geleneği çok iyi bilirler. Burada kendi parti içi mücadelede ya da adaylık yarışlarında yaptıkları mücadeleler, soruşturmaları özellikle bizim üzerimize çamur atmasınlar. İddialarda bulunanlar kendi partilerinin delegeleri. İBB başkanı hakkında hangi soruşturmalar var. Yüksek Seçim Kurulu üyelerine söylediği söz. Ordu Valisine söylediği söz. Buradan ifade etmek doğru değil. Siz Cumhuriyet başsavcısına çürük zihinli diyebilir misiniz? Siyasetçilerimiz eleştiri yapabilir ama burada hakaret edemez.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir