Kategoriler
Popüler Yazılar
Mortgage Bankalar Birliği (MBA), 7 Mart ile sona eren haftaya ilişkin mortgage verilerini açıkladı.
Buna göre, mortgage başvuruları geçen hafta önceki haftaya kıyasla yüzde 11,2 arttı.
Bu dönemde konut satın almaya yönelik başvurular yüzde 7 ve yeniden finansman başvuruları yüzde 16 artış kaydetti.
Ülkede 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,73’ten yüzde 6,67’ye indi.
Aynı dönemde 15 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı da yüzde 6,12’den yüzde 6,04’e geriledi.
MBA Başkan Yardımcısı Joel Kan, mortgage faiz oranlarının art arda altıncı haftada gerilediğini ve 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranının Ekim 2024’ten bu yana en düşük seviyesini kaydettiğini belirtti.
Kan, mortgage faiz oranlarındaki düşüşle başvuruların hafta boyunca arttığını aktardı.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir