Kategoriler
Popüler Yazılar
Başbakan Erdoğan üçüncü köprüyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Başbakan Erdoğan, üçüncü köprünün üretim maliyetinin milli bütçeden yapılacağı yönündeki haberleri doğruladı. Erdoğan, “Üçüncü köprüyü milli bütçeden yapma kararını verdik” diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ocak başında basına verdiği bir demeçte de “Üçüncü köprünün kesinlikle müşterisi vardır. Üçüncü köprü yolda kalmaz. En kötü ihtimalle üçüncü köprüyü milli bütçeyle yaparız. O gücümüz var” diye konuşmuştu.
Hava temizlemede hepa sistemli süper cihaz
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir