Kategoriler
Popüler Yazılar
Ülke genelinde kaçak alkol üretimi ve dağıtımını engellemeye yönelik çalışmalar sürüyor.
Antalya’nın Kepez ilçesinde de kaçak alkol üretimi yaptığı belirlenen bir şahsın evine jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.
LİTRELERCE ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, U.B.D.’nin ikametinde yapılan aramalarda 5 bin 250 litre etil alkol, 100 litre kaçak/sahte alkol ve 500 adet alkol kiti ele geçirildi.
ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir