sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

MİA Anaokulları Ailesi merak eden yaratıcı çocuklar yetiştirmek için hazır


MİA Anaokulları Ailesi merak eden yaratıcı çocuklar yetiştirmek için hazır

Emirgan, Ataşehir ve Eskişehir kampüslerinde görev yapan öğretmenler ve çalışanlar ile bir araya gelen Mia Anaokulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, “Çocuklarımız ile birlikte ebeveynler de uzun süreli bir yolculuk olan eğitimin her aşamasında bir partnere ihtiyaç duyuyor. İşte o partner olarak bizler bu yolculuğun ilk durağı olan anaokulu eğitimi ile Ataşehir, Emirgan ve Eskişehir’deki üç kampüsümüzde merak eden, farkında olan, problem çözen, oyun oynayan, keşfeden, yaratıcı çocuklar yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Çocukların hayatın her haline dair merakla sordukları sorulara hazır cevaplar vermek yerine, onları kendi özgün cevaplarını bulmaya yönlendiren alternatif eğitim modeli Reggio Emilia yaklaşımını esas alan Mia Anaokulları, yeni öğrencilerini geleceğe hazırlamaya hazır. Doğayı temel alan bu yaklaşımı hayata geçirmek adına belirledikleri yol haritasını gözden geçirmek üzere Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç önderliğinde bir araya gelen Mia Anaokulları öğretmenleri ve çalışanları, yeni eğitim-öğretim yılında da sosyal ve duygusal ihtiyaçları tam olarak karşılanmış, kendine iyi bakabilen, soru sorabilen ve buna cevap üretebilen çocuklar yetiştirmek için çalışmaya başladı.

Mia Anaokulları Emirgan, Ataşehir ve Eskişehir kampüslerinde görev yapan tüm öğretmen ve çalışanların katıldığı iki günlük programda kadrolar yakından tanışma fırsatı bulurken, düzenlenen atölyelerle uygulanacak eğitim sistemi hakkında detaylı çalışmalar yapıldı.

MİA Emirgan yerleşkesinde düzenlenen programın açılışında yaptığı konuşmada doğadan ilham alıp kent olanaklarını kullanan anaokulları ile büyüme yolundaki çocuklara eşlik etmeye hazır olduklarını ifade eden Mia Anaokulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, “Anaokulu eğitimi, tüm eğitim sürecimizin başlangıcı ve en önemli safhası. Çocuklarımız ile ebeveynler de uzun süreli bir yolculuk olan eğitimin her aşamasında bir partnere ihtiyaç duyuyor. İşte o partner olarak bizler bu yolculuğun ilk durağı olan anaokulu eğitimi ile Ataşehir, Emirgan ve Eskişehir’deki üç kampüsümüzde merak eden, farkında olan, problem çözen, oyun oynayan, keşfeden, yaratıcı çocuklar yetiştirmek için çalışıyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizle, çocuğa, didaktik dil kullanan öğreten bir pozisyonda değil çocuğu gözlemleyen, teşvik eden öğrenme deneyiminin eşlikçisi olarak çocuklarımızı yetiştiriyoruz” dedi.

“Kendine İyi Bakan Çocuklar Yetiştiriyoruz”

Alanında uzman öğretmen kadrosu ve çalışanlarıyla çocukların aileden sonra çıktığı yolculuğa eşlik edeceklerini kaydeden Koç, “Bu yolculuğun ilk durağı olan anaokulları, çocuğun kendini, doğayı ve çevreyi anlaması açısından en önemli alan. Bu nedenle de doğadan ilham alıp kent olanaklarını kullanan anaokullarımızı hayata geçirdik. En kıymetli öğrenme deneyimi doğada başladığı için okullarımızda bunu sağlayabilmeyi amaç edindik. Siz değerli öğretmen ve çalışanlarımızla amacımıza başarıyla ulaşıp sosyal ve duygusal ihtiyaçları tam olarak karşılanmış, soru sorabilen ve buna cevap üretebilen, bununla birlikte kendine iyi bakabilen çocuklar yetiştirmek için hazırız” diye konuştu.

Emirgan kampüsünde gerçekleştirilen oryantasyon programının ilk gününde Mia Ailesine yeni katılanlarla tanışan ve uygulanacak eğitim sistemi hakkında daha detaylı bilgi alarak, görüş alışverişinde bulunan Mia Anaokulu çalışanları, günü Mia Oyun ve Spor Danışmanı Hidayet Uskal’ın Oyun Bavulu adıyla düzenlediği oyun oynama temalı atölye çalışması ile tamamladı. Atölye çalışmaları programın ikinci günü de devam etti. MİA Sanat Danışmanı Fırat Bingöl ile Sanat Atölyesi, MİA Müzik Danışmanı Yasemin Anderman ile Müzik Atölyesi çalışmaları yaparak keyifli bir gün geçiren Mia Ailesi, düzenlenen program ve atölyelerin oldukça verimli geçtiğini dile getirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı


Yazar: admin

Görüntüleme: 193 defa

Kategori: Eğitim

Yayınlanma Tarihi: 09 Aralık 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version