sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

Burada Kazandıklarımızla Tiyatromuzun Bir Eksiğini Gidereceğiz


Burada Kazandıklarımızla Tiyatromuzun Bir Eksiğini Gidereceğiz

Yeniden kullanımı özendirmek ve ihtiyaç sahiplerine ek gelir imkânı sağlamak amacıyla Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yeniden Kullanım Pazarı, 4 Eylül Pazar günü belediye bahçesinde kuruldu. Rekor sayıda başvurunun yapıldığı etkinlikte, yapılan çekiliş sonrası tezgâh açma şansı yakalayan Çiğdem Tunç “Buradan kazandıklarımızla tiyatromuzun yeni oyununda bir küçük eksiği gidereceğiz” dedi.

Kadıköy Belediyesi tarafından son üç ayda üçüncüsü düzenlenen ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Yeniden Kullanım Pazarı’nda giysi, çanta, ayakkabı, takı, oyuncak, bebek eşya ve giysileri gibi çok sayıda ürün uygun fiyatlardan alıcı buldu. Tekstil endüstrisinin oluşturduğu karbon salınımına dikkat çekerek yeniden kullanımı özendirmek ve ihtiyaç sahiplerine ek gelir imkânı sağlamak amacıyla düzenlenen Yeniden Kullanım Pazarı’nda tezgâh açabilmek için on günde 600’den fazla başvuru yapılarak rekor kırıldı.

“BURASI BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT”
Açtığı tezgâhta setlerde ve oyunlarda kullanılan kıyafetleri, aksesuarları satan Kadıköylü sinema oyuncusu Çiğdem Tunç “Çok ilginç bir gün geçiriyoruz. Kadıköy Belediyemizin bu dönüşüm, ikinci el değerlendirme etkinliğinde yer almak için başvurdum. Genellikle bizim tiyatro oyunlarımızda kullandığımız ama artık kalkan oyunların kostümlerini yok pahasına sattık. Hani bugün bizi zengin etmez ama insanların alım gücü düşmüş olduğu için onlar istifade ettiler; bu bizi çok mutlu etti. Kısa gününde bir kârı var. Biz de tiyatromuzun yeni oyununda bir küçük eksiğini gidereceğiz. Sanatçı arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.” Bu gibi etkinliklerde halkla birlikte olmanın çok keyifli olduğunu belirten başarılı sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok güzel bir gün geçiriyoruz. Harika müzik var; çayımız, kahvemiz, her şeyimiz var. İlk defa böyle bir şey yapıyoruz. Arkadaşım var yanımda, Sema Aras, o da tiyatrocu. Çok güzel bir etkinlik… Kadıköy Belediyesi’ni tebrik ediyorum”.

Pazarda alış veriş yapan Tuğba Sağlam “Bayağı bir alışveriş yaptım. En çok da çocuğuma aldım. Oğlum var iki yaşında. Malum her yer çok pahalı şu anda. Burası bizim için çok büyük bir fırsat. Mağazalara göre çok daha uygun. Kendime göre, çocuğuma göre, eşime göre birçok çeşit ürün ayakkabı, şal, pantolon, her şeyi buldum. Bir dahaki sefer kendim de gelip tezgâh açmak istiyorum. Teşekkür ederim! Çok memnun kaldım, devamını bekliyorum. Sık sık olursa daha iyi olur” dedi.

Pazarda tezgâh açan Ezgi Çelik ise “Evde giydiğimiz, giymediğimiz her şeyimizi getiriyoruz. Çok eğlenceli, çok pozitif… Herkesle arkadaş olduk. Komşularımızı gördük. Yeniden Kullanım Pazarı’nı değerlendirdik. Evde olup kullanmadığımız her şeyden kurtulduk. Çok memnunuz. Devamının gelmesini diliyoruz ve daha sık olmasını istiyoruz. Çok teşekkür ediyoruz. Kadıköy Belediyesi’nin her şeyi, her zaman çok güzel… Çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı


Yazar: admin

Görüntüleme: 123 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 18 Eylül 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version