Kategoriler
Popüler Yazılar
Adana Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Askerlik Şubesi Başkanlığınca 24 yıldır firari asker olarak aranan A.S’nin Seyhan ilçesi Yunusoğlu beldesinde olduğu ihbarı üzerine harekete geçti.
Kaçtıktan sonra Mersin’in Tarsus ilçesine yerleşen, daha sonra Yunusoğlu beldesine taşındığı belirlenen A.S. kahvehanede yakalandı.
A.S, Yüreğir Askerlik Şubesi Başkanlığına teslim edildi.
AA
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir