sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • aileaile
  • animasyonanimasyon
  • anne çocukanne çocuk
  • Bedtime StoriesBedtime Stories
  • belgeselbelgesel
  • Cesur Balık 2Cesur Balık 2
  • dramdram
  • DünyaDünya
  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • fantastikfantastik
  • fantastikfantastik
  • GenelGenel
  • Gerçek MasallarGerçek Masallar
  • GündemGündem
  • İkizler Firardaİkizler Firarda
  • kadınkadın
  • karokaro
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • komedikomedi
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • MaceraMacera
  • magazinmagazin
  • okul gezisi college road tripokul gezisi college road trip
  • penguen kralpenguen kral
  • PolitikaPolitika
  • romantikromantik
  • SağlıkSağlık
  • sokakların kralı romeo izlesokakların kralı romeo izle
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji
  • Thee Reef 2Thee Reef 2
  • YaşamYaşam
  • yemek tarifleriyemek tarifleri

popülerPopüler Yazılar

  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

2 komşusunu öldürdü: 3-4 yıldır ‘saman tozu’ nedeniyle kavgalıyız


2 komşusunu öldürdü: 3-4 yıldır ‘saman tozu’ nedeniyle kavgalıyız

Olay, 31 Ağustos’ta saat 09.30 sıralarında Erler Mahallesi Vahit Sokak’ta meydana geldi. Büyükbaş hayvancılıkla uğraşan Ayhan Erdemir (46), TIR’dan evinin önündeki boş alana saman balyası indirmeye başladı. Bu sırada kendisi gibi hayvancılıkla uğraşan komşusu Nurettin Altunkaya, Erdemir’e saman tozunun evine geldiğini söyleyince tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Altunkaya, evinden aldığı pompalı tüfek ile Ayhan Erdemir ile eşi Mahizer Erdemir (47) ve kardeşi Naif Erdemir’e ve TIR şoförü Mahmut Bağış’a ateş açtı. Daha sonra Altunkaya, sesleri duyup dışarı çıkan Naif Erdemir’in eşi Firdevs Erdemir’i de vurdu.

DAHA ÖNCE DE CİNAYET İŞLEMİŞ

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin ‘Teslim ol’ çağrısına uymayan şüpheli, ekiplere 40 el ateş etti. Karşılık veren polis, şüpheliyi bacaklarından vurarak yakaladı. Ayhan Erdemir ile eşi olay yerinde hayatını kaybetti. Naif Erdemir, Firdevs Erdemir, Mahmut Bağış ve Nurettin Altunkaya, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Firdevs Erdemir’in tedavisinin sürdüğü, diğer yaralıların ise taburcu edildiği bildirildi. Ayhan Erdemir ile eşi Mahizer Erdemir’in cenazeleri, olayın ertesi günü Saraçoğlu Mezarlığı’na kılınan namazın ardından toprağa verildi. Bu arada Nurettin Altunkaya’nın 2004’te memleketi Elazığ’da bir akrabasını öldürdüğü ortaya çıktı. ‘Kasten öldürme’ suçundan 26 yıl hapis cezası alan Altunkaya’nın 2014’te şartlı tahliye olduğu, 2017’de ise Elazığ’dan Konya’ya gelip, yerleştiği belirtildi.

‘POLİS TEŞKİLATINDAN ÖZÜR DİLİYORUM’

Yaralı olarak gözaltına alınıp, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan Nurettin Altunkaya’nın ifadesi alındı. Altunkaya, polisteki ifadesinde, “Olay nedeniyle pişmanım. Tüm polis teşkilatından da özür dilerim. Polis olduklarını bilsem; ateş etmezdim. 3-4 yıldır saman nedeniyle kavgalıyız. Daha önce belediye ekipleri geldi samanı kaldırdı, ama yine devam ettiler. Geçen yıl darbedildim. ‘Olay günü de saman koymayın’ dememe rağmen kavga ettik” dedi. Altunkaya’nın işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

 


Yazar: admin

Görüntüleme: 94 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2022

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir

Go to mobile version