sohbet KelebekChat.Gen.Tr
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • magazin
  • Spor
  • İletişim

Sohbet Girişisohbet girişi

kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

kategorilerKategoriler

  • EğitimEğitim
  • EkonomiEkonomi
  • GündemGündem
  • kelebek chatkelebek chat
  • kelebek sohbetkelebek sohbet
  • Kültür - SanatKültür - Sanat
  • magazinmagazin
  • PolitikaPolitika
  • SağlıkSağlık
  • Son dakikaSon dakika
  • SporSpor
  • TeknolojiTeknoloji

popülerPopüler Yazılar

  • Ampute futbolda Süper Kupa Alves Kablo’nunAmpute futbolda Süper Kupa Alves Kablo’nun
  • kelebek chat sohbet odalarikelebek chat sohbet odalari
  • kelebek mobil sohbetkelebek mobil sohbet
  • Son dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı!  Tsunami uyarısı geldiSon dakika! Pasifik Okyanusu 7.1'le sarsıldı! Tsunami uyarısı geldi
  • Adana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildiAdana haberleri! Adana’da 20 kilo 736 gram esrar ele geçirildi
  • Yozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin tonYozgat’ta nohutta rekolte beklentisi 75 bin ton
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Batman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldüBatman’da çatışma: 5 PKK’lı öldürüldü
  • Son dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamleSon dakika… Merkez Bankası'ndan önemli hamle
  • Clinton’a Fransa teşekkürüClinton’a Fransa teşekkürü

18 yaşında ölen ödüllü kemancı Laçin’in böbreği, 18 yıldır nakil bekleyen hastaya can oldu


18 yaşında ölen ödüllü kemancı Laçin’in böbreği, 18 yıldır nakil bekleyen hastaya can oldu

İsviçre’de bir üniversitede müzik eğitimi alan, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden Laçin Akyol, kayak yaparken ayağı kırılınca 2024 yılının Aralık ayında Mersin’deki ailesinin yanına döndü. 25 Ocak’ta Adnan Menderes Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Akyol’a, İbrahim Halil Çabalar yönetimindeki 33 CBR 05 plakalı otomobil çarptı. Kazada, Akyol ağır yaralandı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Akyol’un 6 Şubat akşamı beyin ölümü gerçekleşti. Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) sanatçıları Mahmut ve Övül Akyol çifti, kızlarının organlarını bağışladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve MDOB’un birçok konserinde sahne alan genç kemancı, 2015’te Uluslararası Grumiaux Genç Kemancılar Yarışması’nda 3’üncü olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akyol’a hediye keman göndermişti.

KAYSERİ’DE BİR HASTAYA BAĞIŞLADI

Laçin Aksoy’un bir böbreği, Kayseri’de 18 yıldır organ bekleyen, isminin açıklanmasını istemeyen bir kadın hastaya nakledildi.

ERÜ Tıp Fakültesi Organ Nakli Merkez Müdürü ve Organ Nakil Cerrahı Doç. Dr. Tutkun Talih, “Yeni umutlara vesile olduğumuz için mutlu oluyoruz. Organ da bilindiği üzere Mersin’de trafik kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen genç bir kızımızın organıydı. Ailesi, organlarını bağışladı. Birçok insana hayat umudu oldu. Biz de Kayseri’de yaklaşık 18 yıldır böbrek bekleyen diyalize giren bir kadın hastaya organını naklettik. Başarılı bir operasyon oldu. Hastamız 18 yıl sonra idrar çıkarmaya ve diyalize girmemeye başladı. Sosyal yaşantısına döneceği için çok umutlu olmaya başladı. Hem üzüldük hem de sevindik” dedi. 

 


Yazar: admin

Görüntüleme: 54 defa

Kategori: Gündem

Yayınlanma Tarihi: 01 Nisan 2025

Cevap bırakın

Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.

Hemen Mirci İndir
sohbet KelebekChat.Gen.Tr

© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir