Popüler Yazılar

Olay, saat 21.00 sıralarında İnegöl ilçesindeki İshakpaşa Camii’nin bahçesinde meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet ve 2’nci Bayezid devri devlet adamlarından İshakpaşa tarafından yaklaşık 600 yıl önce yaptırılan İshakpaşa Camii’nin bahçesindeki 550 yıllık Doğu Çınar’ı, henüz bilinmeyen nedenle kökünden çıkarak caminin üzerine devrildi.

Caminin duvarına dayanan ağacın gövdesinden kopan parçalar düşerken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İncelemede bulunan ekipler, ağacın kaldırılması için çalışma başlattı.


Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir