Kategoriler
Popüler Yazılar
Jefferies Gelişen Piyasalar Stratejisti Durukal Gün paylaştığı notta Merkez Bankası’nın yarınki toplantıda politika faizini artıracağını öngördü.
Notta rezerv kaybının boyutu, yerleşiklerin döviz ve enflasyon beklentilerindeki bozulma ve faiz artışına ilişkin piyasa fiyatlandırmasının olası bir sıkılaştırmaya katkıda bulunan faktörler olabileceği ifade edildi.
TCMB 20 Mart’ta olağanüstü toplantıyla gecelik borç verme faizini 2 puan artırarak yüzde 46’ya yükseltmiş, finansal piyasalarda yaşanan gelişmeleri dikkate alarak 1 hafta vadeli repo ihalelerine bir süreliğine ara verildiğini açıklamıştı.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir