Popüler Yazılar

Hazine ve Maliye Bakanlığı 3 yıl vadeli TÜFE’ye endeksli 6 ayda bir kupon ödemeli devlet tahvili ile 5
yıl vadeli 6 ayda bir sabit kupon ödemeli devlet tahvilinin yeniden ihracı öncesi piyasa yapıcılar ile kamuya toplamda net 32 milyar lira satış gerçekleştirdi.
3 yıl vadeli TÜFE’ye endeksli tahvilin ihracı öncesi piyasa yapıcılardan gelen 7,95 milyar liralık teklife karşılık, 4 milyar lira satış yapıldı.
Bu tahvilde ihale öncesi kamuya 7,53 milyar lira satış oldu .
5 yıl vadeli sabit kuponlu tahvilin ihracı öncesi piyasa yapıcılardan gelen 40,5 milyar liralık teklife karşılık, 17,5 milyar lira satış yapıldı.
Bu tahvilde ihale öncesi kamuya 3 milyar lira satış oldu.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir