Popüler Yazılar
Önceki gün 32. Gün programında Mehmet Ali Birand’ın sorularını yanıtlayan GS Başkanı Ünal Aysal, ‘Galatasaray’ın 25 milyon taraftarının 20 milyonunun AK Parti’ye oy verdiğini tahmin ediyorum‘ demişti.
Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Başkan’ın bu sözleriyle kafa buldu: ‘Nereden baksan saçma bir hesap…Aysal Galatasaray’a bozulan Başbakan Erdoğan’ın gazabından kurtulmak istiyor’
İşte Hakan’ın ‘Ünal Aysal’ın hesabı Başbakan’ın gazabı’ başlıklı o yazısı
GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal şöyle demiş: “Galatasaray’ın 25 milyon taraftarının 20 milyonunun AK Parti’ye oy verdiğini tahmin ediyorum.”
Son seçimde AK Parti’nin aldığı oy miktarına bakalım: 21 milyon 399 bin 82. Eğer Ünal Aysal’ın dediği doğruysa AK Parti’ye giden oyların tamamına yakınının Galatasaray taraftarlarından gittiğini söyleyebiliriz.
Kısacası…
Nereden baksan saçma bir hesap…
Nereden baksan mübalağalı bir çaba…
Nereden baksan gülünç ama bir o kadar da acıklı bir gayret…
* * *
Peki Ünal Aysal neden böyle yapıyor? Neden Başbakan’ı memnun edeceğim diye milleti kendine güldürmeyi göze alıyor, alabiliyor? Neden Başbakan’ı etkilemek için takımının bütün taraftarlarını bir anda AK Parti defterine kaydediyor? Neden olacak? Stat açılışında küçük çapta bir protestoya maruz kaldı diye Galatasaray’a bozulan Başbakan Erdoğan’ın gazabından kurtulmak istiyor da ondan… Dikkat edin lütfen… “Gönlünü almak istiyor” demiyorum, “gazabından kurtulmak istiyor” diyorum.
* * *
İki duam var benim:
BİR: Allah kimseyi Başbakan’ın gazabından korunmak için gülünç durumlara düşürmesin.
İKİ: Allah ülkemizi başbakanların kişisel gazaplarının hesaba katıldığı bir ülke olmaktan çıkarsın.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir