Popüler Yazılar

ABD Hazine Bakanı Scott Bessent, ABD Başkanı Donald Trump’ın geçtiğimiz hafta ilan ettiği “Kurtuluş Günü” tarifeleri sonrası iki günlük borsa çöküşüne dair soruları yanıtladı.
Bessent, Trump’ın kapsamlı gümrük vergilerinin gerekli olduğunu savunarak, yaklaşan resesyon uyarılarını reddetti.
“Bir resesyon fiyatlamamızı gerektiren herhangi bir neden görmüyorum” diyen Bessent, “Aslında baktığımız şey, uzun vadeli ekonomik refahın temellerini atmak” ifadelerini kullandı.
Trump’ın açıkladığı yeni tarifelerin kalıcı mı olacağı yoksa yalnızca bir pazarlık aracı mı olduğu yönündeki soruya ise Bessent, Başkan’ın kendisine “maksimum pazarlık gücü” sağladığını belirtti ve 50’den fazla ülkenin bu konuda müzakere başlattığını söyledi.
“50’den fazla ülke, yönetimle temas kurarak tarife dışı ticaret engellerini ve tarifelerini düşürmek, kur manipülasyonunu durdurmak istediklerini belirtti” diyen Bessent, olası görüşmelerin zaman alacağını da sözlerine ekledi.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir