Popüler Yazılar

Hikâyesiyle dikkat çeken proje, çekim yerleriyle de merak uyandırdı. Kanal D’nin efsane yapımları arasında yer alan ‘Kınalı Kar’dan 25 yıl sonra tekrar bir diziye ev sahipliği yapan Bursa’nın Cumalıkızık Köyü, ‘Piyasa’yla tekrar gündeme geldi. İlayda Alişan’ın hayat verdiği Münevver karakterinin yaşadığı Cumalıkızık, Osmanlı evleri ve dikkat çeken yapısıyla izleyiciye adeta tarihi bir atmosfer sundu. Alp Navruz, İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Zuhal Olcay, Damla Colbay, Fırat Altunmeşe ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı Pastel Film imzalı dizi, ilk bölümünün tekrarıyla bu akşam saat 20.00’da yeniden ekrana geliyor.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.
© Copyright 2022 Tüm hakları saklıdır. Tasarım: burakkk Sitemiz Google ve diger arama motorlarında kelebek chat kelebek sohbet kelebek mynet sohbet Gibi kelimelerde hizmet vermektedir