Site icon Kelebek Chat, Kelebek Sohbet Odalari

105 kişilik geçici işe bin 217 başvuru

105 kişilik geçici işe bin 217 başvuru

Hakkari’de, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce merkez ve köylerde ihtiyaç duyulan okullarda çalıştırılacak 105 kişilik temizlik elemanı ilanına bin 217 kişi başvurdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda, 6 ay temizlik görevlisi olarak çalıştırılacak 105 kişinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonunda noter tarafından bilgisayar ortamında gerçekleşen kura işleminde, İŞKUR’a başvuran bin 217 kişi arasında 105 kişi belirlendi. Kurada 105 asil elemanın dışında 40 kişide yedek seçildi.

Kura çekimine İl Milli Eğitim Müdürü M. Sena Yakut, İŞKUR Müdürü Mehmet Abi ve başvuru sahipleri katıldı.

AA

Exit mobile version